Site Overlay

Onze berichten

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes van de BouwClub of onze activiteiten? We schrijven hier berichten over onze gegeven activiteiten, clubnieuws en leuk nieuws. Dit wordt allemaal geschreven door onze club-leden!

Vrijwilligers gezocht!

aug 29, 2023 Algemeen, Club
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens de LEGO BouwMiddagen basisschoolkinderen, in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, te begeleiden bij het bouwen van LEGO-creaties.

Read More »

Ik ga op vakantie en neem mee.. (foto’s)

aug 29, 2023 activiteiten, fotos
Phoe he! Die koffers zaten vol met spullen. We moesten flink sjouwen om alles mee te kunnen nemen op vakantie, maar het is gelukt!

Read More »

Bouw je eigen game level (foto’s)

jul 12, 2023 activiteiten
Vandaag was de opdracht bouw een (eigen) game level waarin een bestaande game terug te zien is en waarin zich kleine mini verhalen afspelen. Bekijk hier de foto’s!

Read More »

Epische Knikkerbaan (Foto’s)

mei 24, 2023 activiteiten, fotos
Wat een epische bouwmiddag was het vandaag! We hebben knikkers nog nooit zo door een knikkerbaan zien gaan. Jullie hebben weer je best gedaan om jullie creaties te maken! 

Read More »

Vrijwilligers gezocht!

mei 20, 2023 Algemeen, Club
Kom en doe mee als vrijwilliger tijdens onze LEGO BouwMiddagen! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag met LEGO willen werken en het leuk vinden om met kinderen om te gaan.

Read More »

🏆 De BouwClub LEGO Bouw uitdaging!

dec 3, 2022 Algemeen, Winactie
Omdat het nog 18 dagen duurt voor de volgende bouwmiddag er weer is, namelijk: 21 december, lees er hier meer over. Hebben we een tussentijdse bouwuitdaging voor je!

Read More »

Bouw een Lampion van LEGO en loop er een parcour mee…

dec 3, 2022 Algemeen
Bouw een Lampion van en LEGO en loop er een gek parcour mee… Bekijk hier de fotos van het LEGO-middag.

Read More »

Halloween activiteit verplaatst...

🎃 Morgen is het dan eindelijk zover de Halloween LEGO Party!

okt 25, 2022 Algemeen
DE opdracht: Bouw in het klein jouw Halloween verhaal en maak het groot!

Read More »

Halloween activiteit verplaatst...

Activiteit Halloween verplaatst…

okt 7, 2022 Algemeen, Club
Beste BouwClub bouwers,Door persoonlijke omstandigheden moeten wij de Halloween activiteit van 19 oktober verplaatsen naar 26 oktober. We hopen op jullie begrip en gaan er dan alsnog een griezelig LEGO bouwfeestje van maken! Indien je jezelf al aangemeld hebt dan schuift jouw aanmelding door naar 26 oktober. Ben je niet in de mogelijkheid om op deze datum naar de activiteit te komen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten

Read More »

Het Gemaskerd LEGO Bal (afterparty)

sep 15, 2022 activiteiten, Algemeen
Wat was het een gezellig bouwfeestje! Jullie hebben voor het bal jullie masker mogen maken en tijdens het bouwen konden jullie genieten van de muziek, de discolichten, een drankje en op het eind een hapje en een foto als aandenken aan het feest!

Read More »

De zomer in je bol vakantiefoto’s

jul 14, 2022 activiteiten, Algemeen
Hopelijk heb je genoten van de zomer in je bol activiteit. Wij vonden het opnieuw leuk en inspirerend om je te zien bouwen en naar jouw vakantie verhaal te kijken en luisteren!

Read More »

Windkracht 10 in de Bogerd (foto’s)

jul 1, 2022 Algemeen, Club
Wat was het een feest, allemaal Lego en héél veel kinderen bij de De nieuwe pit!

Read More »

Afrika-LEGO-Middag

Ga je mee op safari op de Afrikaanse savanna?

jun 1, 2022 activiteiten, Algemeen, Club
Wat hadden we veel deelnemers die mee zijn gegaan op safari en wat een enthousiasme en gave bouwwerken hebben jullie gemaakt! Bekijk de foto’s nu!

Read More »

LEGO activiteit Mellepark 3 maart 2022

Jurre Bongers pakt snelste tijd in LEGO racewedstrijd

mrt 4, 2022 Algemeen
UDEN | Donderdagmiddag was het een drukte van jewelste in Ontmoetingsplein Mellepark. Zo’n dertig kinderen streden met elkaar om het snelste racevoertuig van LEGO te maken, waarmee ze Max Verstappen van zijn troon konden stoten. Uiteindelijk was de winnende rondetijd voor de jeugdige Udenaar Jurre Bongers (7), die aan het einde van de middag zijn bokaal in ontvangst mocht nemen. Organisator, Wesley Bakker van De Bouwclub.eu spreekt van een daverend succes.

Read More »