Site Overlay

Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens de LEGO BouwMiddagen basisschoolkinderen, in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, te begeleiden bij het bouwen van LEGO-creaties.

Tijdens de BouwMiddagen staan creativiteit, plezier en het samenwerken centraal. Het gaat daarbij om het stimuleren van de verbeeldingskracht, het bevorderen van de samenwerking en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Wil jij graag jouw passie voor LEGO delen én een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Zie je dit als een leuke vrijetijdsbesteding? Dan is dit de ideale kans voor jou! Meld je vandaag nog aan, dan maak je wellicht binnenkort deel uit van ons gezellig vrijwilligersteam.

WAT DOET DE LEGO BOUWCLUB?
Wij zijn de (LEGO) BouwClub, een groep enthousiaste LEGO-fans uit Uden en omgeving die een legoclub hebben opgericht om samen te bouwen aan sets, eigen creaties, te praten over of workshops te geven. We doen dit vanuit onze passie, LEGO. De BouwClub is door een aantal vrijwilligers opgezet als een burgerinitiatief.

FUNCTIEPROFIEL?

  • Je hebt passie voor LEGO en wilt dit graag delen met anderen;
  • Het goed kunnen omgaan met kinderen en hun ouders en/of verzorgers;
  • Het stimuleren en begeleiden van kinderen bij het uitvoeren van spel-opdrachten;
  • Je hebt creatieve vaardigheden evenals improvisatietalent;
  • Verantwoordelijk voor een goede en veilige sfeer in de groep.

ERVARINGSGEBIEDEN?
Je bent maatschappelijk betrokken en hebt kennis van en ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Naast jouw flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen, heb je ervaring met het plannen en organiseren van evenementen.

WAT BIEDEN WIJ?
Je maakt deel uit van een gemotiveerd vrijwilligersteam dat de BouwMiddagen tot een onvergetelijke ervaring maakt voor alle deelnemers. Ons team van vrijwilligers is een hechte groep die zich inzet voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Daarnaast bieden wij ondersteuning, coaching en de mogelijkheid om nieuwe, sociale vaardigheden aan te leren .

ENTHOUSIAST?
Stuur (mail) vandaag nog jouw motivatie naar Wesley, [email protected]. Wil je graag eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Wesley Bakker , telefoon: 06 – 48 92 58 00