Site Overlay

Onze voorgaande evenementen

De zomer in je bol

wo 13 jul 22
Muzerijk

Het is bijna zomervakantie. Kijk jij er al naar uit? Tijdens deze LEGO-middag gaan we aan de slag met wat de aankomende zomervakantie voor jou betekent! Stel je zelf de volgende vraag: Ik ga op zomervakantie en ik ga naar / of ga doen… Tijdens deze doe-activiteit ga jij iets van LEGO bouwen wat jij meeneemt of gaat doen op vakantie!

Na de bouwtijd mag jij vertellen wat het bouwsel is en mag je ermee op de foto! Kom jij ook in je meest zomerse outfit naar deze bouw-middag in Muzerijk?Bekijk de foto's van De zomer in je bol hier

Gemaskerd bal

wo 14 sep 22
Mellepark

Een gemaskerd bal, ook wel een maskerade genoemd , is een evenement waaraan mensen deelnemen in een kostuum of vermomming. Normaal gesproken is dat een masker. Anders dan een simpele optocht of een kermis, is het dé gelegenheid om te dansen tijdens een echt bal.

Tijdens deze workshop ga jij een masker maken welke je voor je vermomming gaat gebruiken. Uiteindelijk mag je met je eigen masker op de foto! Gelukkig kan niemand je herkennen 😉

Deze workshop/activiteit is tevens ook leuk voor volwassenen, dus doe gezellig mee!Bekijk de foto's van Gemaskerd bal hier

Halloween

wo 26 okt 22
Muzerijk

Spannend he, Halloween komt er weer aan. Tijdens deze middag gaan we leren hoe je met LEGO spannende figuren maakt en deze vervolgens met een lampje op de muur kan schijnen. We gaan er daarnaast een leuk Halloween feest van maken. Omdat het bijna Halloween is, zou het leuk zijn als je ook verkleed komt!

Wij zullen zorgen voor een (griezelig) hapje en drankje 🙂 Kom jij mee griezelen?Bekijk de foto's van Halloween hier

LEGO Lampion

wo 09 nov 22
Mellepark

Sint-Maarten wordt niet overal op dezelfde wijze gevierd. In sommige plaatsen worden optochten georganiseerd, in andere worden vreugdevuren ontstoken. Algemeen is de lampionnentocht.

Hierom ga jij tijdens deze LEGO-middag een lampion maken van LEGO. Maak een lampion naar je eigen smaak en idee. Wel moet het mogelijk zijn dat het verlicht wordt met een elektrisch waxinelichtje. Na de bouwtijd krijgen jullie een uitdaging van ons. Welke dat is houden we nog even geheim, echter heeft het met je lampion te maken!

Je mag de lampion alleen of met een groepje maken. Dat laten we aan jullie over!Bekijk de foto's van LEGO Lampion hier

Kerst komt er aan…

wo 21 dec 22
Muzerijk

Het is dan bijna zover.. kerstmis! Heb jij er al zin in? Ben jij al benieuwd wat er onder de kerstboom thuis ligt? Wij gaan tijdens deze middag een groot kerstdorp bouwen. We willen graag Uden in kerstsfeer nabouwen. Dus we hebben jullie hulp hierbij nodig! Bedenk dus alvast jouw huisje, plein, plek of gebied in Uden welke jij gaat bouwen in kerst sfeer. Wij zorgen voor een lekkernij tijdens het bouwen!Bekijk de foto's van Kerst komt er aan… hier

Jouw Carnavalsoptocht

wo 08 feb 23
Muzerijk

Alaaf!

Het is bijna zover Carnaval(vakantie) en dus tijd voor een feestje. Om jullie alvast in de stemming van carnaval te brengen gaan we met LEGO een carnavals optocht bouwen.

Tijdens deze bouwmiddag worden jullie in groepen verdeeld en gaan aan de slag om een praalwagen voor de carnavalsoptocht van LEGO te maken. Bedenk samen met je groep een mini-carnaval-verhaal en bouw deze samen tijdens deze bouwmiddag! Zorg ervoor dat het verhaal in drie zinnen te vertellen is. Na de bouwtijd maken we per groep een foto waarop jullie samen met de praalwagen staan. Wij zullen deze foto’s na de bouwmiddag online plaatsen zodat je een leuke herinnering hebt aan deze middag.

Meldt jezelf, je vriendjes en klasgenootjes aan en kom allemaal verkleed in je carnavals outfit naar deze Bouw-middag!Bekijk de foto's van Jouw Carnavalsoptocht hier

Rond de wereld

wo 08 mrt 23
Mellepark

Verspreid over de wereld staan verschillende gebouwen met een speciale betekenis voor dat land. Denk aan de molens in Nederland, de Eiffeltoren in Parijs of het vrijheidsbeeld in Amerika.

Tijdens deze bouwmiddag gaan we deze speciale gebouwen in het klein maken met lego en na het bouwen plaatsen op een mega grote wereldkaart! Dit doen we in groepen en elke groep krijgt een aantal bouwkaarten met daarop een special gebouw en de plek waar deze staat. Hoeveel gebouwen kunnen jullie bouwen op de juiste plek plaatsen?

Leer tijdens deze lego-bouwmiddag hoe je gebouwen in het klein maakt en waar deze te vinden zijn en vlieg in 1,5 uur een rondje om de wereld!

Kom jij samen met je vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje of verzorger naar deze middag en doe gezellig mee!

 Bekijk de foto's van Rond de wereld hier